About

Som navnet Allegra betyr ønsker vi å formidle glede og liv. Vi ønsker å presentere artister som formidler livsglede; som hyller livet, gleden og alle de fantastiske mulighetene livet byr på. Vi ønsker å formidle kunstnere som evner både å glede og trøste. Ikke kun det perfekte, men det autentiske, sanne og livsbejaende.

Rita Therese Ziem

Konserter med hjertet

Hjertelyd

Hjertelyd er “spesialsydde” konserter/ performances vi arrangerer til hver bestiller/ arrangørs unike behov.

Skal du feire jubileum/ bryllup/ gravferd/ dåp eller annet og ønsker det lille ekstra som gjør dagen til en uforglemmelig opplevelse?

Ta kontakt og vi skreddersyr store eller små konserter til ditt unike arrangement. Stort eller lite, privat eller offentlig. Du bestemmer! Kort frist er ingen problem, vi stiller opp for deg med lyden av musikk fra hjerte til hjerte.

Kaja Marias minnefond

I januar 2016 opplevde Rita Therese alle mødres verste mareritt. Hun mistet sin 17 måneder gamle datter Kaja Maria Lynne Amundsen etter svikt i helsevesenet. Den lille jenta hadde vært helt frisk frem til en uke før hennes død.

Kaja Maria, eller bare Maria ble behandlet ved Barnemedisinsk avdeling på Ullevål sykehus. En tilsynsrapport fra Fylkesmannen i Oslo og Akershus konkluderer med at Oslo Universitetssykehus brøt loven på tre forskjellige punkter i behandlingen.